TVkaista - Telkkari netissä

Perustiedot

Perustiedot TVkaista-palvelusta

 


TVkaistalla voit tallentaa 11 kanavalta( YLE TV1, TV2, Teema, FST5 ; MTV3, Nelonen, Sub, Jim, TV Viisi, Livja SuomiTV) kaikki TV-ohjelmat miettimättä, mitä milloinkin lähetetään.
Tallenteiden katsominen onnistuu laajakaistan kautta silloin kun haluat.

TVkaistalla sinun ei tarvitse etukäteen päättää mitä haluat katsoa. Riittää, kun valitset miltä kanavilta haluat tallentaa tv-ohjelmia.

TVkaista toimii kaikkialla missä on käytettävissä riittävän nopea laajakaistayhteys (300Kbps tai nopeampi). Nyrkkisääntö on, että jos pystyt katselemaan videoita esim. Youtubesta, sinulla on edellytykset saada myös TVkaista toimimaan koneellasi.

TVkaista on suomalainen palvelu suomenkielisille käyttäjille ja palvelu toimii ympäri maailmaa.


Tallenteet (Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen)


Tv-ohjelmien tallennus alkaa sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt TVkaistaan ja valinnut ne kanavat, joilta haluat tv-ohjelmat tallentaa.
Oman tallennuksen voi siis aloittaa vasta siitä hetkestä eteenpäin kun on tullut TVkaistan asiakkaaksi. Menneitä tv-ohjelmia ei voi tallentaa.

Ensimmäiset tallenteesi ovat katsottavissa noin parin tunnin kuluttua aloitushetkestä. Valmiit tallenteesi säilyvät katsottavissa neljän viikon ajan lähetysajasta laskettuna.
Huom.! Tallenteiden katselu edellyttää voimassaolevaa TVkaistan tilausta.

 


Lataus (Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen)


Jos haluat säilyttää ohjelmia, voit ladata haluamasi tallenteet omalle koneellesi. Omalle koneelle tallennetut ohjelmat voit katsoa missä vain, myös sellaisessa paikassa missä ei ole internet-yhteyttä, kuten lentokoneessa tai mökillä.
Kun lataat tallenteen, se siirtyy koneellesi valitsemallasi kuvanlaadulla. Mitä paremman kuvanlaadun valitset sitä kauemin lataaminen kestää, mutta voit itse päättää millä laadulla lataat. Hitaallakin laajakaistayhteydellä voi siis myös saada parhaan kuvanlaadun!